Give Stålspær - Stålkonstruktioner 

Kjøbenhavns Boldklub, i daglig tale KB får en ny hal i erstatning for den gamle, som brændte i 2011.

Montørerne hos Give Stålspær skal ha' det godt. Vi har derfor investeret i 10 sprit nye VW Crafter. De første fem er allerede leveret til fabrikken.

Give Stålspær leverer 300 ton stålkonstruktion til et nyt gymnasium. Da der er tale om en geometrisk kompliceret facadekonstruktion, er det hovedsageligt kompositbjælker, som anvendes til byggeriet.

I Nykøbing Falster arbejdes der i øjeblikket på højtryk for at få broen over Tingsted Å, ved Nørre Boulevard, færdig til indvielse den 18. oktober.

Ikast-Brande Kommune er nu for syvende gang kåret som Danmarks mest erhvervsvenlige kommune.

Vi leverer en større stålkonstruktion til Skandinavisk Tekstil Kemi, som samler alle sine aktiviteter i et 2.200 m2 stort byggeri - bare fire kilometer fra vores fabrik i Brande.

Efter at have haft fem fjernlagre rundt om i Holstebro samlede Creativ Company i 2014 alle sine aktiviteter på Rasmus Færchs Vej.

Danmarks berømte whisky-producent har sat et stort byggeri i gang; tre fritstående haller og en lang 2-skibshal.

Give Stålspær sætter rekord for levering af stålkonstruktioner til danske varmeværker i 2017. Den sidste hal på Hinnerup Fjernvarme er rejst i denne uge. Her er vores konstruktioner indgået i opførslen af et nyt halmfyret fjernvarmeanlæg med søjler på op til 18 meter og 19 meter lange gitterdragere.

På en grund i tilknytning til fabrikken i Brande opfører vi plads til nyt råvarelager.

2.200 ton stålkonstruktioner skal henover sommeren fragtes til Kastrup fra fabrikken i Brande.

Hos Give Stålspær mærker man øget efterspørgsel på komplekse stålkonstruktioner til nyopførte multihaller på landets efterskoler. Efter flere års nedgang i elevtallet er efterskolerne atter populære og de unge stiller høje krav til efterskolernes faciliteter.

Give Stålspær er i gang med at montere 180 tons komplekse stålkonstruktioner til det nye multihus “Hjertet” i Ikast. Montagen foregår side om side med alle dækelementerne. 

Kun 20% af danske virksomheder vurderes til en AA klassificering i Bisnodes kreditvurderingssystem. Give Stålspær er en af dem.

Brande Bladet har bragt en artikel om, hvorfor vi mener det er vigtigt, at vi som industrivirksomhed viser folkeskolens elever, at håndværk er et tilvalg og ikke en udvej.

Et af verdens førende centre inden for forskning og behandling af kræft med partikelbaseret strålebehandling bliver opført i Århus. Give Stålspær leverer 100 ton stål.

I Spjald er vi lige nu i gang med at montere 100 tons stålkonstruktion til et nyt højlager på 2.000 kvadratmeter.

I Hillerød er Give Stålspær i fuld gang med at levere og montere 45 tons stålkonstruktion til et nyt stort bilhus.

Licitationen sætter spot på byggeriet af det nye Experimentarium i Hellerup i et nyt tema om det spændende byggeri. Da det skulle opføres i Hellerup, var Give Stålspær en af de mange aktører, der var med til at opføre byggeriet.

I Sverige er vi nu godt i gang med et erhvervsbyggeri tæt på hovedstaden, nærmere bestemt i byen Huddinge nær Stockholm.

Lundehusskolens 2.000 kvm store idrætshal er ved at tage form. Vi har nu leveret og monteret stål til projektet på Østerbro i København.

110 ton stål til Vig Idrætscenter.

En fokuseret strategi og øget eksport har indfriet målsætning for 2016 og givet Give Stålspær A/S det planlagte løft på indtjeningen.

I næste uge begynder vi montagen på en ny, spændende sag på Østerbro i København.

Her monterer og leverer vi stålet til en ny idrætshal på Lundehusskolen.

Lige over broen til Sverige og så til højre. Man kommer næsten ikke sydligere i vores broderland, og her har Give Stålspær leveret og monteret 32 ton stål til en ny bilhal i byen Vellinge.

Med sikkerhedspark får byggebranchen en byggeplads, hvor man kan træne arbejdsmiljø og sikkerhed på tværs af fagligheder. Visionen er at få gjort indhug i de ulykker, der fortsat præger arbejdsmiljøet i byggebranchen.

Give Stålspær skal levere stålkonstruktionen til et større erhvervsbyggeri nær Stockholm.

I Holstebro er byens nye sundhedscenter i fuld gang med at blive opført, og man kan fornemme omridset af det stjerneformede bygning på byggepladsen ved siden af togstationen

I byen Mølndal lige uden for Gøteborg har Give Stålspær leveret konstruktionsstålet til et erhvervsbyggeri. Byggeriet, som er opført i to etager består af flere mindre lejemål.

Et 12 etager højt boligbyggeri skyder nu op på Islands Brygge i København.

En ny idrætshal er under opførelse i Jyllinge på Sjælland. Her leverer og monterer Give Stålspær gitterkonstruktionerne og i alt 400 ton stål til hallen.

Året starter godt ud hos Give Stålspær. Vi har netop haft fornøjelsen af at lykønske vores to lærlinge Flemming og Kevin med at de er færdiguddannede og kan kalde sig smede.

Stålkonstruktionerne til den først af i alt fem bygninger står nu klar i Ballerup, hvor vi leverer stål til et nyt psykiatrisk center, som Region Hovedstadens Psykiatri tager i brug i 2017.

På størrelse med tre fodboldbaner og 30 meter højt. Så stort er det lagerhotel, som Give Stålspær leverer konstruktionsstålet til, og som er ved at blive opført i Køge.

88 tons konstruktionsstål, 230 kvadratmeter ristedæk og en særlig monteringsopgave i 15 meters højde. Det er nogle af ingredienserne i det projekt, som Give Stålspær har leveret stål til på Bornholm.

Give Stålspær leverer 150 ton stålkonstruktion til nye kollegieboliger på DTU campus i Lyngby

På Nørrebro i København åbner Pelican Self Storage til næste år et nyt opbevaringslager. I disse dage monterer Give Stålspær elementerne til byggeriet, herunder GSY-bjælken, som Give Stålspær har specialudviklet.

Ordene kommer fra Torben Larsen, Give Stålspær. Derfor sagde han også straks ja, da organisationen High Five henvendte sig for at høre, om fabrikken ville hjælpe et ung menneske, der har været på kant med loven, videre med sit liv. At hjælpe mennesker til et godt arbejdsliv er nemlig en central del af Give Stålspærs sociale ansvarlighed.

Give Stålspær er endnu engang rykket ind i Norge, hvor vi leverer og monterer 500 ton stål til et fiskeopdræt i Salaks i det nordligste Norge.

Ikast-Brande Kommune er endnu engang blevet kåret som den bedste erhvervskommune. Hos Give Stålspær er man også meget tilfreds med samarbejdet.

Give Stålspær er nomineret til den anerkendte CSR People Prize, der uddeles i november

Give Stålspær leverer stålkonstruktioner på rekordtid til kraftvarmeværk i Silkeborg

Give Stålspær har pr 1. juli valgt at opsige alle eksisterende samhandelsaftaler med tømrer og byggemarkeder

Give Stålspær skal producere endnu 188 altaner til boligkvarteret Sandkajen i Københavns Nordhavn

Give Stålspær A/S står for statik, produktion og montering af stålkonstruktion i 3 niveauer

Give Stålspær leverer allerede til to forskellige DTU byggerier, og nu er endnu en ordre kommet i hus.